Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
矮子王
Ai Tsu-Wang  ♂
Aliases:  矮仔王





 
Filmography (1968-1991)
 
  演員 (44 films)
    飛燕子大戰獨眼俠 (1968)    
    野丫頭 (1968)    
    神笛丐俠 (1970)    
    挑戰 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    漢駝 (1972)    
    惡報 (1972)    
    13個半房客 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    虎辮子 (1974)    
    南俠展昭 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    打破地獄門 (1975)    
    森山虎 (1976)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    浪子快刀 (1979)    
    瞎眼的藝妲 (1979)    
    醉猴女 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    結婚三級跳 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    盤古開天地 (1979)    
    多情雙寶環 (1979)    
    醉八仙拳 (1980)    
    雞蛋石頭碰 (1981)    
    貓頭鷹 (1981) ... 大鋼牙
    黑鷹的古刀 (1981)    
    英雄對英雄 (1981)    
    大笑將軍 (1981)    
    能屈能伸大丈夫 (1981)    
    水月十三刀 (1982)    
    百分滿點 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    鬼才霸王兵 (1983)    
    飛象過河 (1983)    
    活寶行大運 (1983)    
    水滸外傳 (1984)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    賭魔 (1991)