Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
常楓
Chang Feng (1)  ♂





 
Filmography (1951-2000)
 
  化妝 (1 film)
    毒玫瑰 (1966)    
  副導演 (1 film)
    國父幼年時代 (1965)    
  演員 (97 films)
    惡夢初醒 (1951) ... 江風
    鐵甲雄風 (1959)    
    西施 (1965) ... 苦成
    英雄烈女 (1966)    
    山賊 (1966)    
    毒玫瑰 (1966) ... 副組長
    春遲 (1967)    
    壯志凌雲 (1967)    
    紫丁香 (1968) ... 章偉白
    春曉雲開 (1968)    
    巫山點點愁 (1968)    
    封神榜 (1969)    
    艷俠 (1969)    
    福祿壽 (1969)    
    武士盟 (1969)    
    銀姑 (1969)    
    虎山行 (1969)    
    紅衣俠女 (1969) ... 徐光元
    大遊俠 (1970)    
    神笛丐俠 (1970)    
    太太懷孕了 (1970)    
    寇三娘 (1970) ... 寇父
    一封情報百萬兵 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    貓與丈夫 (1970)    
    風流表哥俏表妹 (1970)    
    騙術大王 (1971)    
    妙想天開 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    刺蠻王 (1971) ... 洪塗
    雲州大儒俠 (1971) ... 天涯斷腸人
    真假千金 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    劍 (1971)    
    新羅生門 (1971)    
    心蘭的故事 (1972)    
    鬼新娘 (1972)    
    精忠報國 (1972)    
    痴痴的愛 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    13個半房客 (1973)    
    義膽 (1973)    
    剋星 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    糊塗大將軍 (1973)    
    怒娃 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    兩隻老虎 (1973)    
    豪客 (1973)    
    女蛟龍 (1973)    
    女朋友 (1974)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    大佬 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    以毒攻毒 (1974)    
    硬漢命一條 (1974)    
    閃電騎士 (1975)    
    愛在心 (1975)    
    邪魔 (1975)    
    香花與毒草 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    春花秋月 (1975)    
    神環 (1976)    
    閃電五騎士 (1976)    
    大喜事 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    旋風十八騎 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    變色的太陽 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    獨霸天下 (1978)    
    衝刺 (1979)    
    成功嶺上 (1979)    
    香火 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    寧靜海 (1979)    
    佳期鬧翻天 (1980)    
    大地親情 (1980)    
    假如我是真的 (1981)    
    皇帝與太監 (1981)    
    採陽女幫主 (1981)    
    皇天后土 (1981) ... 王培柱
    酒色財氣 (1982)    
    糊塗妙諜立大功 (1982)    
    心事誰了解 (1982)    
    大遠景 (1982)    
    九彎十八轉 (1982)    
    黑獄大逃亡 (1982)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    頤園飄香 (1984)    
    那一年我們去看雪 (1987)    
    勝者為王 (2000)