Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
解元
Chieh Yuen  ♂





 
Filmography (1967-1978)
 
  動作設計 (1 film)
    潮州拳王 (1974)    
  演員 (48 films)
    獨臂刀 (1967)    
    催命符 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    千面大盜 (1968)    
    奪魂鈴 (1968) ... 金大元
    狂戀時 (1968)    
    虹 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    燕娘 (1969)    
    死角 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    荒江女俠 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    女殺手 (1971)    
    水滸傳 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 番將
    黑名單 (1972) ... 馬雲
    霹靂拳 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    惡客 (1972)    
    黑人物 (1973)    
    奪命客 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    潮州拳王 (1974) ... 日本拳師
    阿福正傳 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    金三角龍虎門 (1975)    
    烏龍賊阿爸 (1975)    
    中國神打 (1975)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    半斤八兩 (1976) ... 阿牛
    少林兄弟 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    天地雙腿 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    交貨 (1978)