Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
岳峰
Yueh Feng  ♂
Aliases:  亞菲,  岳





 
Filmography (1966-1993)
 
  副導演 (1 film)
    飛燕子大戰獨眼俠 (1968)    
  演員 (68 films)
    毒玫瑰 (1966)    
    勿欠賬 (1968)    
    飛燕子大戰獨眼俠 (1968)    
    燒肉粽 (1969)    
    春宵一刻值千金 (1969)    
    七劍屠龍 (1970) ... 馮劍山
    神傘奇俠 (1970)    
    鬼見愁決鬥獨臂刀王 (1971)    
    飛龍山 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    劍影神燈 (1971)    
    鐵腿降魔 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    退票新娘 (1971)    
    痴痴的愛 (1972)    
    龍虎豹 (1972)    
    上海灘 (1972)    
    義膽 (1973)    
    傷心淚盡為嬌兒 (1974) ... 吳經理
    一寸法師 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    從地獄夾的女人 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    重建精武門 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    保鑣 (1976)    
    七靈寶塔 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    刺客 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    武林客棧 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    九龍城風波 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    大英雄 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1978)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    搶孤 (1980)    
    摩登情報員 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    我要做好子 (1982)    
    新火燒紅蓮寺 (1982)    
    心愛的人 (1982)    
    飛頭魔女 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    吹牛大王 (1982)    
    血染夜牡丹 (1982)    
    誰人了解我 (1983)    
    仙鬥仙 (1983)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    情慾陷阱 (1987)    
    情鎖高危日 (1988)    
    賭魔 (1991)    
    聊齋金瓶梅 (1991)    
    古本素女真經 (1993)