Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
岳峰
Yueh Feng  ♂
Aliases:  亞菲,  岳





 
Filmography (1966-1991)
 
  動作設計 (1 film)
    飛燕子大戰獨眼俠 (1968)    
  副導演 (1 film)
    飛燕子大戰獨眼俠 (1968)    
  演員 (70 films)
    毒玫瑰 (1966)    
    飛燕子大戰獨眼俠 (1968)    
    勿欠賬 (1968)    
    燒肉粽 (1969)    
    春宵一刻值千金 (1969)    
    神傘奇俠 (1970)    
    七劍屠龍 (1970) ... 馮劍山
    鐵腿降魔 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    退票新娘 (1971)    
    鬼見愁決鬥獨臂刀王 (1971)    
    飛龍山 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    劍影神燈 (1971)    
    龍虎豹 (1972)    
    上海灘 (1972)    
    痴痴的愛 (1972)    
    義膽 (1973)    
    從地獄夾的女人 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    傷心淚盡為嬌兒 (1974) ... 吳經理
    一寸法師 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    重建精武門 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    刺客 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    七靈寶塔 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    青龍客棧 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    九龍城風波 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    搶孤 (1980)    
    職業兇手 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    摩登情報員 (1981)    
    小刀會 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    吹牛大王 (1982)    
    血染夜牡丹 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    新火燒紅蓮寺 (1982)    
    心愛的人 (1982)    
    飛頭魔女 (1982)    
    誰人了解我 (1983)    
    仙鬥仙 (1983)    
    逃出那條黑河 (1983)    
    古本素女真經 (1985)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    艷女痴情 (1987)    
    情慾陷阱 (1987)    
    情鎖高危日 (1988)    
    賭魔 (1991)    
    聊齋金瓶梅 (1991)