Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘村鈴
Pan Chuan-Ling  ♂
Aliases:  潘村齡





 
Filmography (1970-1975)
 
  動作設計 (11 films)
    武林龍虎鬥 (1970)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    勢不兩立 (1971)    
    翻山虎 (1972)    
    潮州大兄 (1972)    
    唐人票客 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    赤手空拳 (1973)    
    十段高手 (1973)    
    潮州功夫 (1973)    
  演員 (29 films)
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    勢不兩立 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    龍虎鬥金剛 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    潮州大兄 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    擂台 (1972)    
    怒吼 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    血豹 (1972)    
    翻山虎 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    戰神灘 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    愛的挑戰 (1973)    
    小廣東 (1974)    
    天龍地虎 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    英雄榜 (1975)