Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林有傳
Lin Yu-Chuan  ♂





 
Filmography (1969-1974)
 
  動作設計 (22 films)
    劍王子 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    絕代鏢王 (1969)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    鬼見愁 (1970)    
    獨霸天下 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    鐵扇神劍 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    鐵三角 (1972)    
    奪命拳王 (1972)    
    怒吼 (1972)    
    惡報 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    中國鈇人 (1973)    
    決不低頭 (1973)    
    頭號鐵人 (1973)    
    野虎 (1973)    
    山東老大 (1973)    
    唐山虎 (1973)    
    大車伕 (1974)    
  演員 (9 films)
    刀王劍王 (1970)    
    金頭鷹 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    獨霸天下 (1971)    
    爬山虎 (1972)    
    仇 (1972)    
    決不低頭 (1973)    
    大車伕 (1974)    
    賊賊賊 (1974)