Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林有傳
Lam Yau-Chuen  ♂





 
Filmography (1969-1974)
 
  動作設計 (22 films)
    劍王之王 (1969)    
    絕代鏢王 (1969)    
    劍王子 (1969)    
    鬼見愁 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    鬼門太極 (1971)    
    獨霸天下 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    鐵扇神劍 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    惡報 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    奪命拳王 (1972)    
    怒吼 (1972)    
    山東老大 (1973)    
    唐山虎 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    決不低頭 (1973)    
    頭號鐵人 (1973)    
    野虎 (1973)    
    大車伕 (1974)    
  演員 (9 films)
    盲女勾魂劍 (1970)    
    刀王劍王 (1970)    
    金頭鷹 (1970)    
    獨霸天下 (1971)    
    爬山虎 (1972)    
    仇 (1972)    
    決不低頭 (1973)    
    大車伕 (1974)    
    賊賊賊 (1974)