Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林仲
Lam Chung (4)  ♂
Aliases:  林重





 
Filmography (1971-1980)
 
  演員 (53 films)
    五鳳朝陽 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    寒風手 (1972)    
    忍 (1972)    
    仇 (1972)    
    中國人 (1972)    
    山東大姐 (1973)    
    狼對狼 (1973)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    蜜月追魂 (1974)    
    大佬 (1974)    
    雙龍谷 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    天皇巨星 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    七靈寶塔 (1976)    
    唐山截拳道 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    包青天 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    詠春截拳 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    十二生南 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    伏擊 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    旅 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1980)