Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林偉棋
Nick Lam Wai-Kei  ♂
Aliases:  林偉祺,  老林





 
Filmography (1969-1985)
 
  演員 (34 films)
    I.Q 小子 (1969)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    跳灰 (1976) ... 董祥德
    鬼馬姑爺仔 (1977) ... 鄧先生
    出冊 (1977)    
    狐蝠 (1977) ... 波力
    藝壇照妖鏡 (1977)    
    荷京喋血 (1978)    
    大躍進 (1978)    
    金鎖匙 (1978)    
    狙擊十三 (1978) ... 周雷鋒
    林亞珍 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    灣仔四條女 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    行規 (1979)    
    牆內牆外 (1979)    
    第一類型危險 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    煲車 (1981)    
    阿燦出千 (1981)    
    舞廳 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    獵魔者 (1982)    
    血汗金錢 (1983)    
    三勇士 (1983)    
    小生作反 (1983)    
    緣份 (1984)    
    現代豪放女 (1985)