Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
費雲
Fai Wan  ♂





 
Filmography (1958-1981)
 
  製片 (1 film)
    飛虎小霸王 (1973)    
  演員 (81 films)
    甘蔗姑娘 (1958) ... 技工
    孽火 (1959)    
    大將軍郭子儀 (1960)    
    吳鳳 (1962) ... -
    黑森林 (1964)    
    天字第一號 (1964)    
    山歌姻緣 (1965) ... 阿祥
    天之嬌女 (1966) ... 公子甲
    幾度夕陽紅 (1966)    
    辛十四娘 (1966) ... 詩友甲
    幾度夕陽紅大結局 (1966)    
    最標準的丈夫 (1967)    
    深情比酒濃 (1967) ... 同學
    塔裡的女人 (1967)    
    鳳陽花鼓 (1967) ... 秃子
    女鏢師 (1968)    
    胭脂虎 (1968) ... 店主
    龍門三劍俠 (1968)    
    桃園三結義 (1968)    
    飛燕女俠 (1968)    
    丈夫與我 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969)    
    濟公活佛 (1969)    
    李三娘 (1969)    
    冬暖 (1969) ... 助手
    莊子試妻 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    武士盟 (1969)    
    黑沙村大決鬥 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969)    
    歐陽德智鬥九花娘 (1969)    
    負心的人 (1969)    
    十三妹 (1969)    
    武林六傑 (1969)    
    十八羅漢 (1970)    
    神狐鬼俠 (1970) ... 叫化子
    刀王劍王 (1970)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    華光救母 (1970)    
    金頭鷹 (1970)    
    春宵花弄月 (1970)    
    龍虎風雲 (1970) ... 姜定
    老爺夜總會 (1970)    
    再見阿郎 (1970)    
    頭條好漢 (1971)    
    怒山驚魂 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    甘羅拜相 (1971) ... 樗里疾
    雙鎗王八妹 (1971)    
    今晚不要來 (1971)    
    妳我她 (1971)    
    太陽下 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    百醜大全 (1971)    
    招財進寶 (1971)    
    母與女 (1971)    
    萬家樂 (1971)    
    騙術大王 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    心蘭的故事 (1972)    
    一寸山河一寸血 (1972)    
    十面威風 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    糊塗大將軍 (1973)    
    五色仙女 (1973)    
    頭號鐵人 (1973)    
    怒娃 (1973)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    大佬 (1974)    
    吾土吾民 (1975)    
    洛陽橋 (1975)    
    金色太陽 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    閃亮的日子 (1977)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    醉魚醉蝦醉螃蟹 (1979)    
    十殿閻羅 (1981)    
    少林醉八拳 (1981)