Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田夢
Tien Meng (1)  ♀
Aliases:  張德良





 
Filmography (1966-1982)
 
  演員 (35 films)
    山賊 (1966) ... 寡婦
    盤絲洞 (1967) ... 蜈蚣精
    黑鷹 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    江湖客 (1968)    
    女鏢師 (1968)    
    蓋世刀王 (1969)    
    莊子試妻 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    丹心令 (1969) ... 秋娘
    小飛俠 (1970)    
    包公遊地府 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    花心財神 (1970)    
    有男懷春 (1970)    
    重慶一號 (1970)    
    重慶一號 (1970)    
    濟公小神仙 (1970)    
    黑旋風 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    猿美人 (1971) ... 方母
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    真假太太 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    幾時再回頭 (1972) ... 護士
    鐵拳 (1972)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    好夢連床 (1972)    
    她怎麼辦 (1972)    
    夜生活的女人 (1973)    
    風流怪事 (1974)    
    鬼使神差 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    痴情女子 (1982)