Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊烈(1)
Yang Lieh  ♂





 
Filmography (1964-2018)
 
  演員 (114 films)
    天字第一號 (1964)    
    翠屏山 (1969)    
    虎山行 (1969)    
    再見台北 (1969)    
    路客與刀客 (1970)    
    群星會 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    奪命閻羅 (1970)    
    黑旋風 (1970)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    黑白傘 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    萬家樂 (1971)    
    甘羅拜相 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    大地春雷 (1971)    
    母與女 (1971)    
    縱橫天下 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    秋決 (1972) ... 死囚
    心蘭的故事 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    燕子李三 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    忍 (1972)    
    黑豹 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    怒火 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    糊塗大將軍 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    彩雲飛 (1973)    
    我父我夫我子 (1974)    
    死囚 (1974)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    夢游女殺手 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    大佬 (1974)    
    大風波 (1974)    
    天龍地虎 (1974)    
    女兵日記 (1975)    
    賊公計 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    大明英烈 (1975)    
    雲深不知處 (1975)    
    天后 (1975)    
    吾土吾民 (1975)    
    人比人笑死人 (1975)    
    海韻 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    碧雲天 (1976)    
    日月童子 (1976)    
    劍霜刃 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    上海灘 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    愛有明天 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    菩提門 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    十二生南 (1978)    
    早安台北 (1979)    
    李鐵拐成仙 (1979)    
    夢拳蘭花手 (1979)    
    神捕 (1979)    
    光頭十二嬌娃 (1979)    
    結婚三級跳 (1979)    
    又見春天 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    溫拿五虎 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    情探 (1981)    
    神勇女煞星 (1982)    
    愛的羽毛在飄 (1982)    
    大遠景 (1982)    
    邪撞邪 (1983)    
    風東飛九萬星 (1983)    
    大輪迴 (1983)    
    最長的一夜 (1983)    
    賣妻 (1985)    
    愛是做鬼也愛 (1986)    
    烽火佳人 (1987)    
    戰龍計劃 (1989)    
    江湖女記者 (1989)    
    打通關 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    鄭進一的鬼故事 (1990)    
    成功嶺2全面出擊 (1990)    
    大哥大續集 (1990) ... 黑道份子,被TAKE殺死
    自由門神 (2001)    
    平民英雄 (2010) ... 墨哥
    球來就打 (2012)    
    穿越101 (2013)    
    菜鳥 (2015)    
    大橋頭的戀愛夢 (2015)    
    大釣哥 (2017)    
    盜命師 (2017)    
    盛情款待 (2018)