Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張人傑(1)
Chang Jen-Chieh  ♂
Aliases:  張傑


 
Filmography (1971-1993)
 
  製片 (1 film)
    紅唇劫 (1987)    
  導演 (27 films)
    百勝堂 (1974)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    哪吒三太子 (1978)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    郭素月棺中產子 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    歡樂群英 (1980)    
    邱岡舍與白賊七 (1980)    
    邪魔 (1981)    
    媽媽十一歲 (1981)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    大小濟公 (1982)    
    邪魔女 (1982)    
    飛頭魔女 (1982)    
    五府千歲與嬰仔公 (1986)    
    紅唇劫 (1987)    
    情鎖高危日 (1988)    
    紅粉幽魂 (1988)    
    禁宮奇女 (1988)    
    人鬼一家親 (1989)    
    江湖女記者 (1989)    
    大私梟 (1989)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    慾海情仇 (1992)    
    獵殺豪放女 (1993)    
    激情艷女 (1993)    
  出品人 (1 film)
    武林客棧 (1977)    
  執行監製 (1 film)
    少林叛徒 (1977)    
  副導演 (6 films)
    鬼門太極 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    龍形八劍 (1971)    
    洞房奇譚 (1972)    
    包青天 (1976)    
    關東五大俠 (1977)    
  演員 (3 films)
    龍形八劍 (1971) ... 柯再興
    活閻王 (1971)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
  執行導演 (2 films)
    包青天 (1976)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
  編劇 (7 films)
    邪魔女 (1982)    
    五府千歲與嬰仔公 (1986)    
    紅唇劫 (1987)    
    紅粉幽魂 (1988)    
    禁宮奇女 (1988)    
    人鬼一家親 (1989)    
    慾海情仇 (1992)