Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳國孝
Wu Kuo-Hsiao  ♂
 
Filmography (1973-2004)
 
  攝影 (24 films)
    雲飛何處 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    九紋龍 (1977)    
    太極氣功 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    小李飛刀 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    寒劍孤星斷腸花 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    紅衣喇嘛 (1980)    
    真假大亨 (1980)    
    望子成龍 (1981)    
    地獄來的女人 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    笑面殺手傻小子 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    龍之忍者 (1982)    
    七武士 (1982)    
    鬼面忍者 (1982)    
    北海雙仙戲烏龍 (1984)    
  導演 (13 films)
    傻搭檔 (1982)    
    我們都這樣長大 (1984)    
    大家發財 (1986)    
    全力反彈 (1987)    
    軍火教父 (1997)    
    辣妹 (1998)    
    我隻會殺人 (2000)    
    護法奇兵 (2000)    
    血的控訴 (2002)    
    跨海擒兇 (2003)    
    致命情網 (2003)    
    不可抗拒的任務 (2004)    
    X檔案之懺悔 (2004)    
  編劇 (2 films)
    全力反彈 (1987)    
    不可抗拒的任務 (2004)