Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅斌(1)
Luo Bin  ♂
Aliases:  羅彬 (3)





 
Filmography (1967-1995)
 
  演員 (46 films)
    賭命三醉客 (1967)    
    三劍王 (1967)    
    護駕 (1968)    
    劊子手 (1968)    
    劍王之王 (1969)    
    八美圖 (1969)    
    響尾金鈴 (1969)    
    武林龍虎鬥 (1970)    
    濟公小神仙 (1970)    
    蚌仙 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    草上飛 (1970)    
    隱身女俠 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    鐵扇神劍 (1971) ... 鬼俠
    龍虎鬥金剛 (1971)    
    搏命 (1971)    
    鬼見愁決鬥獨臂刀王 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    雲州大儒俠 (1971) ... 中原一劍
    鐵腿降魔 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    威震四方 (1972)    
    血豹 (1972)    
    拳女 (1972)    
    女拳師 (1972) ... 金騰蛟
    山東老娘 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    亡命煞星 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    大惡寇 (1974)    
    百勝堂 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    洛陽橋 (1975)    
    保鑣 (1976)    
    日月童子 (1976)    
    搶孤 (1980)    
    邪魔 (1981)    
    轟天雙雄 (1988)    
    流氓世家 (1989)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    好男好女 (1995)    
  出品人 (1 film)
    武聖關公 (1969)