Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高振鵬
Ko Chun-Pang  ♂





 
Filmography (1966-2014)
 
  化妝 (5 films)
    親情 (1966)    
    天下第一人 (1969)    
    新娘與我 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969)    
    龍虎風雲 (1970)    
  副導演 (1 film)
    鐵牛伏虎 (1974)    
  演員 (79 films)
    劍女幽魂 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    潮州大兄 (1972)    
    擂台 (1972)    
    糊塗大將軍 (1973)    
    剋星 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    鐵牛伏虎 (1974)    
    鬼風吹 (1974)    
    愛的奇蹟 (1974)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    最後的一吻 (1975)    
    邪魔 (1975)    
    包公奇案 (1975)    
    保鑣 (1976)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    咖啡,義酒,檸檬汁 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    血連環 (1977)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    家有十二個媳婦 (1978)    
    城隍爺 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    誤我青春三十年 (1979)    
    江湖半醉俠 (1979)    
    林投姐 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    斷指老么 (1979)    
    勝利者 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    媽祖顯聖 (1980)    
    明天只有我 (1980)    
    遊方和尚 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    難忘鳳凰橋 (1980)    
    就是溜溜的她 (1980) ... 利華企業工程公司經理
    賣身女 (1980)    
    夜夜磨刀的女人 (1980)    
    孽種 (1980)    
    媽!不要死在我背上! (1981)    
    女王蜂 (1981)    
    王牌大老千 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    三八親姆憨親家 (1981)    
    邪妻 (1981)    
    我要做好子 (1982)    
    酒色財氣 (1982)    
    誰是無業遊民 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    私生子 (1982)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    國中十四章 (1983)    
    誰人了解我 (1983)    
    咖啡女郎 (1984)    
    北海雙仙戲烏龍 (1984)    
    龍發威 (1985) ... 村長
    何姨十三金釵 (1986)    
    驚天大盜 (1988)    
    Ninja 8: Warriors of Fire (1988)    
    冰封奇俠 (1990)    
    大哥大續集 (1990) ... 鐵工廠員工
    零時十分 (1991)    
    冬之祭 (1991)    
    賭命夕陽 (1992)    
    瘋狂女殺手 (1992)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    血槍淚影 (1993)    
    南京1937 (1995) ... 管家
    豪門聖女 (1997)    
    赤色玫瑰 (1997)    
    男人小心 (1997)    
    威龍保鏢 (1999)    
    深海尋人 (2008) ... 蘇見誠
    雙全 (2013)    
    浪子單飛 (2014)    
    噬心魔 (2014)