Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐國仕
Tong Kwok-Si  ♂





 
Filmography (1964-1974)
 
  動作設計 (1 film)
    北極風情畫 (1969)    
  美術 (24 films)
    三元相思曲 (1964)    
    菟絲花 (1965)    
    西施 (1965)    
    幾度夕陽紅 (1966)    
    幾度夕陽紅大結局 (1966)    
    天之嬌女 (1966)    
    鳳陽花鼓 (1967)    
    塔裡的女人 (1967)    
    窗裡窗外 (1967)    
    深情比酒濃 (1967)    
    十萬青年十萬軍 (1967)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    梘硌 (1969)    
    莊子試妻 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969)    
    陌生人 (1969)    
    馬家溝 (1970)    
    大破白蓮教 (1971)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    鐵指唐手 (1972)    
    唐手跆拳道 (1972)    
    戰北國 (1972)    
    金玫瑰 (1972)    
    男子漢 (1973)    
  演員 (15 films)
    馬家溝 (1970)    
    雪路血路 (1970) ... 敎師鄭克齊
    孟姜女 (1970)    
    我的情人 (1971)    
    財色驚魂 (1971)    
    大破白蓮教 (1971)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    戰北國 (1972)    
    盲拳 (1972)    
    金玫瑰 (1972)    
    鐵指唐手 (1972)    
    怪客 (1973)    
    龍虎征西 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    下南洋 (1974)    
  服裝 (1 film)
    響尾追魂鞭 (1969)