Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁步雲
Yuen Biu-Wan  ♂





 
Filmography (1947-1994)
 
  監製 (1 film)
    塘西風月痕 (1992)    
  故事 (1 film)
    細路祥 (1950)    
  演員 (48 films)
    香草美人 (1947) ... 王國琪
    牛精良大鬧香港 (1947) ... 靚仔士
    卿本佳人 (1947) ... 小袁
    辣手蛇心 (1947) ... 陳大少
    冷暖天鵝 (1947) ... 溫文
    怪俠獨眼龍 (1947)    
    狂風雨後花 (1947)    
    賢妻蕩婦 (1948)    
    歸來燕 (1948) ... 陸瑞祥
    七月落薇花 (1948) ... 少年
    黑俠歸來 (1948)    
    青衫紅淚 (1948)    
    原來我負卿 (1949) ... 榮秀
    垃圾天堂 (1949) ... 醫生助手亞雲
    鳳入龍樓 (1949) ... 楊子
    到處惹相思 (1949) ... 岑少興
    梁天來 (1949)    
    武則天 (1949)    
    桃花女鬥法 (1949) ... 石宗輔
    不如歸 (1949) ... 李志平
    柳姐與沙塵超 (1950)    
    細路祥 (1950) ... 沙塵超
    南海漁歌 (1950)    
    慾海遺恨 (1950) ... 沈慶生
    俠盜情花 (1950)    
    銀海春光 (1951)    
    珠海三雄 (1951)    
    一丈紅 (1952) ... 舞女大班陳仔
    望夫山上望夫歸 (1955)    
    下一代 (1955) ... 祝壽長
    天降財神 (1955)    
    後窗 (1955)    
    趙五娘千里尋夫 (1955) ... 劉公子
    萬惡以淫為首 (1955)    
    飛天螭蟧 (1955)    
    呂洞賓三戲白牡丹 (1956)    
    同撈同煲 (1956) ... 沙塵超
    小冤家 (1956)    
    大地回春 (1956)    
    亡命救孤兒 (1960)    
    紮腳小紅娘 (1961) ... 鄭恆
    孖生小藝人 (1962) ... 鬼馬袁
    龍膽 (1969)    
    天煞 (1986)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    塘西風月痕 (1992)    
    省港流鶯 (1993)    
    天網行動 (1994)    
  編劇 (1 film)
    柳姐與沙塵超 (1950)