Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳狄克
Chan Dik-Hak  ♂
Aliases:  陳成國,  陳承國,  陳均榕





 
Filmography (1969-2011)
 
  動作設計 (3 films)
    痳瘋怪拳 (1979)    
    連城訣 (1980)    
    新素女艷譚 (1992)    
  演員 (107 films)
    名劍天驕 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    三招了 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    瘋狂酒吧 (1970)    
    新獨臂刀 (1971)    
    來如風 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    飛俠神刀 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    快活林 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    惡客 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    五虎將 (1973) ... 土匪
    叛逆 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    警察 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    春滿丹麥 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    土匪 (1973)    
    一網打盡 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    朋友 (1974)    
    電單車 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    後生 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    神打 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    死囚 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    殺出重圍 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 華山弟子
    狙擊十三 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    圓月彎刀 (1979) ... 劍奴甲
    痳瘋怪拳 (1979)    
    踢館 (1979)    
    教頭 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    雙辣 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    死亡塔 (1981)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    提防小手 (1982)    
    火拼油尖區 (1983)    
    血汗金錢 (1983)    
    我的愛神 (1986)    
    A計劃續集 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    如來八卦棍 (1988)    
    手足情 (1988)    
    天堂血路 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    警網雄風 (1992)    
    獄鳳 (1993)    
    愛到盡頭 (1993)    
    重案實錄之驚天械劫案 (1994)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    功夫特警 (1995)    
    七十二家房客 (2010) ... 哈公店售貨員
    我愛香港 (2011) ... 87年街坊