Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳狄克
Chan Dik-Hak  ♂
Aliases:  陳成國,  陳承國,  陳均榕





 
Filmography (1969-2011)
 
  動作設計 (3 films)
    痳瘋怪拳 (1979)    
    連城訣 (1980)    
    新素女艷譚 (1992)    
  演員 (108 films)
    龍門金劍 (1969)    
    三招了 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    名劍天驕 (1969)    
    瘋狂酒吧 (1970)    
    拳擊 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    來如風 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    飛俠神刀 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    小拳王 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    惡客 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    快活林 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    蕩寇誌 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    土匪 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    五虎將 (1973) ... 土匪
    叛逆 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    警察 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    春滿丹麥 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    危機四伏 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    朋友 (1974)    
    電單車 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    大哥成 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    後生 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    神打 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    香港奇案 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    死囚 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    肥龍過江 (1978)    
    殺出重圍 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 華山弟子
    狙擊十三 (1978)    
    教頭 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    圓月彎刀 (1979) ... 劍奴甲
    痳瘋怪拳 (1979)    
    踢館 (1979)    
    情俠追風劍 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    提防小手 (1982)    
    血汗金錢 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    警察故事 (1985)    
    我的愛神 (1986)    
    天使行動 (1987)    
    A計劃續集 (1987)    
    如來八卦棍 (1988)    
    手足情 (1988)    
    天堂血路 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    警網雄風 (1992)    
    愛到盡頭 (1993)    
    獄鳳 (1993)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    重案實錄之驚天械劫案 (1994)    
    功夫特警 (1995)    
    七十二家房客 (2010) ... 哈公店售貨員
    我愛香港 (2011) ... 87年街坊