Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃梅
Wong Mei (1)  ♂
Aliases:  黃妺,  黃雄,  黃家雄,  黃妹,  王昧





 
Filmography (1964-1986)
 
  動作設計 (10 films)
    猛漢 (1973)    
    大毒梟 (1975)    
    龍門秘指 (1976)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
  演員 (153 films)
    如來神掌(四集) (1964)    
    如來神掌(二集) (1964)    
    出嫁從妻 (1965)    
    荒江三女俠 (1965)    
    珍珠淚 (1965)    
    血字第一號 (1965)    
    金指環 (1966)    
    濟公鬥八仙 (1966)    
    通緝令 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    神劍震江湖 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    飛賊金絲貓 (1967)    
    黑殺星 (1967)    
    藍色夜總會 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    神鞭俠 (1968)    
    方世玉三打木人巷 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    藍鷹 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    神刀 (1968)    
    四色復仇劍 (1968)    
    黃飛鴻神威伏三煞 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    小武士 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    飛賊白菊花 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    大羅劍俠 (1970)    
    報仇 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    新獨臂刀 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    飛俠神刀 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    來如風 (1971)    
    四騎士 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    快活林 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 馬永貞友人
    壁虎 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    群英會 (1972)    
    惡客 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    逃亡 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    血証 (1973)    
    黑夜怪客 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    警察 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    土匪 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    啼笑夫妻 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    電單車 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    後生 (1975)    
    大毒梟 (1975)    
    七面人 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    神打 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    死囚 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977) ... 盲俠
    天螺大破五行陣 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    破戒 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    龍虎門 (1979)    
    阿福與土佬 (1980)    
    少林佛家大道 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    怒火風雲 (1982)    
    蜈蚣咒 (1982)    
    傻探出更 (1984)    
    警賊兄弟 (1986)