Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃冠雄
Huang Kuan-Hsiung  ♂
Aliases:  黃國雄,  王冠雄 (2),  黃關雄





 
Filmography (1972-2004)
 
  演員 (59 films)
    惡報 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    兩隻老虎 (1973)    
    大風波 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    南俠展昭 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    飛車龍虎鬥 (1975)    
    火燒少林寺 (1976)    
    詠春截拳 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    十大弟子 (1979)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    生命快車 (1984)    
    北少林南跆拳 (1984)    
    龍譚大鱷 (1985)    
    嫁錯老公上錯床 (1986)    
    忍武者 (1986)    
    兄弟有種 (1986)    
    午夜激情 (1986)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    烽火佳人 (1987)    
    台灣英雄廖添丁 (1987)    
    闖將 (1988)    
    嘩鬼學校 (1988)    
    台灣鏢局 (1988)    
    林投姐 (1988)    
    戰龍計劃 (1989)    
    獵鷹 (1989)    
    胭脂殺手 (1990)    
    美國博仔 (1991)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    色降II之血玫瑰 (1992)    
    毒狼 (1992)    
    五湖四海 (1992)    
    瘋狂女殺手 (1992)    
    在那遙遠的地方 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    終極獵殺 (1994)    
    笑林小子II新烏龍院 (1994)    
    邪儈 (1994)    
    金牌大探長 (1997)    
    挑戰 (1997)    
    殺妻 (1999)    
    劫殺愛美神 (1999)    
    麻辣至尊 (2000)    
    X檔案之懺悔 (2004)