Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧美美
Tang Mei-Mei  ♀





 
Filmography (1947-1991)
 
  演員 (94 films)
    藕斷絲蓮 (1947)    
    週身膽鬧廣州 (1947) ... 羅綺
    天賜良緣 (1947)    
    終須有日龍穿鳳 (1948)    
    地底迷宮 (1948)    
    春風得意 (1948) ... 薛碧梅
    百子千孫 (1948) ... 寶蓮
    拳世界 (1948) ... 交際花
    梁天來 (1949)    
    寶玉奇緣 (1949)    
    紫霞杯 (1949) ... 桃花
    夢斷殘宵 (1949) ... 方雅麗
    金葉菊 (1949)    
    孽海癡魂(上集) (1949) ... 陳美娟
    生死纏綿 (1949)    
    桃花大俠 (1949)    
    神經公爵 (1949) ... 劉佩珍
    蕭月白(下集大結局) (1949) ... 胡翠蓮
    不是冤家不聚頭 (1949) ... 交際花
    風雪夜歸人 (1949) ... 小蘭
    孽海癡魂(下集大結局) (1949) ... 陳美娟
    肉陣葬龍沮 (1949) ... 虞姬
    經紀拉與飛天南 (1950) ... 藍美梨
    經紀拉 (1950)    
    罪惡鎖鍊(下集) (1950)    
    年晚錢 (1950)    
    黑天堂 (1950)    
    火燒平陽城(上集) (1950) ... 美娘
    落花時節落花樓 (1950)    
    花落紅樓 (1950)    
    少林七俠五探峨嵋山(下集大結局) (1950) ... 毛鹽
    臨老入花 (1950)    
    千里送鵝毛 (1950) ... 秀英
    妻多夫賤 (1950)    
    火燒平陽城(下集) (1950) ... 美娘
    少林七俠五探峨嵋山(上集) (1950) ... 毛鹽
    十二金釵戲玉郎 (1951)    
    情天孤雁 (1951) ... 杜鵑鳳
    紅樓新夢 (1951)    
    紅粉飄零 (1951)    
    霓裳恨 (1951)    
    人約黃昏後 (1951)    
    銀海春光 (1951)    
    如意吉祥 (1952)    
    兩個刁蠻女三戲蕭月白 (1952)    
    一對胭脂馬 (1952)    
    一丈紅 (1952) ... 林美寶
    迷宮四妖 (1952) ... 太后
    阿牛新傳 (1952)    
    春宵醉玉郎 (1952) ... 阿琼
    有心唔怕遲 (1953)    
    情劫姊妹花 (1953)    
    慈母淚 (1953) ... 美美
    苦海明燈 (1953)    
    神燈 (1953)    
    漢武帝夢會衛夫人 (1954) ... 瑞珠
    善惡到頭終有報 (1954)    
    馬來亞之戀 (1954)    
    金蘭姊妹 (1954)    
    芸娘 (1954) ... 啟堂妻
    一代名花 (1955)    
    飛天螭蟧 (1955)    
    永春三娘與洪熙官 (1956)    
    三入閻王殿 (1956)    
    牆 (1956) ... 舞女
    手足情深 (1956) ... 妓女甲
    小婦人 (1957)    
    黃飛鴻大鬧鳳凰崗 (1958) ... 村長媳
    山盟海誓 (1961)    
    崑崙三女俠夜盜香魂帕 (1961) ... 村婦
    銀紙萬歲 (1961)    
    連環謀殺案 (1962) ... 王氏
    黑海擒凶 (1962) ... 舞女
    苦海一賢婦(上集) (1963)    
    秘密文件303 (1964)    
    一味靠滾 (1964) ... 女賓客
    天堂、地獄、水晶宮 (1965) ... 龍母
    一滴俠義血(上集) (1965) ... 悟緣
    紫電神風劍 (1965)    
    蜜月 (1965) ... 外室
    巴士銀巧破豪門計 (1965)    
    金嬌銀更嬌 (1966)    
    光棍神偷雙彩鳳 (1978)    
    夜車 (1980)    
    誓不兩立 (1980)    
    追女仔 (1981)    
    摩登保鑣 (1981)    
    拖手仔 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    風流冤鬼 (1984)    
    奪命佳人 (1987)    
    月亮 星星 太陽 (1988)    
    義膽紅唇 (1988)    
    火爆浪子 (1991)