Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
小寶(1)
Hsiao Bao  ♂
Aliases:  郭小寶,  小





 
Filmography (1960-1979)
 
  演員 (39 films)
    喋血販馬場 (1960)    
    矮仔財娶妻 (1964)    
    群犬復仇 (1964)    
    嫁妝一牛車 (1964)    
    遊俠四金剛 (1964)    
    內山姑娘 (1965)    
    浪子回頭 (1965)    
    愁風淚雨 (1965)    
    孝女的願望 (1965)    
    鐵樹開花 (1965)    
    金錢豹 (1966)    
    七海小遊俠 (1966)    
    文夏旋風兒 (1966)    
    魔鬼門徒 (1966)    
    流浪客 (1966)    
    飛車龍虎鬥 (1966)    
    諜報七金剛 (1966)    
    諜王女金剛 (1966)    
    龍虎鬦 (1966)    
    天黑黑要落雨 (1967)    
    王寶釧 (1967)    
    武林劍仇 (1967)    
    目蓮救母 (1968)    
    護駕 (1968)    
    俠中俠 (1968)    
    一隻鳥仔 (1968)    
    無情刀 (1968) ... 吳霸
    女性的復仇 (1969)    
    響尾金鈴 (1969)    
    蚌仙 (1970)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    草上飛 (1970)    
    甘羅拜相 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    拳影 (1973)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    七歲兇手 (1974)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    南海島血書 (1979)