Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
小寶(1)
Hsiao Bao  ♂
Aliases:  郭小寶,  小





 
Filmography (1960-1979)
 
  演員 (28 films)
    喋血販馬場 (1960)    
    孝女的願望 (1965)    
    內山姑娘 (1965)    
    諜報七金剛 (1966)    
    諜王女金剛 (1966)    
    龍虎鬦 (1966)    
    金錢豹 (1966)    
    文夏旋風兒 (1966)    
    流浪客 (1966)    
    飛車龍虎鬥 (1966)    
    王寶釧 (1967)    
    天黑黑要落雨 (1967)    
    俠中俠 (1968)    
    一隻鳥仔 (1968)    
    無情刀 (1968) ... 吳霸
    目蓮救母 (1968)    
    護駕 (1968)    
    響尾金鈴 (1969)    
    女性的復仇 (1969)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    草上飛 (1970)    
    蚌仙 (1970)    
    朱洪武 (1971)    
    甘羅拜相 (1971)    
    拳影 (1973)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    南海島血書 (1979)