Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金軍
Chin Chun  ♂





 
Filmography (1954-1981)
 
  製片 (2 films)
    狼吻 (1975)    
    出術 (1977)    
  場記 (4 films)
    春光無限好 (1957)    
    貂蟬 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
    安琪兒 (1958)    
  演員 (274 films)
    新玉堂春 (1954)    
    仙國奇緣 (1954) ... 金軍
    長相思 (1954) ... 車廠司理
    歡樂年年 (1956)    
    西遊記 (1956) ... 樵夫
    貂蟬 (1958)    
    呂四娘 (1958)    
    一見鍾情 (1958)    
    百花公主 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    桃花淚 (1960) ... 醫生甲
    玉樓三鳳 (1960)    
    自由戀愛 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    後門 (1960)    
    紅樓電影 (1960) ... 法醫
    不了情 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    玉堂春 (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    金玉奴 (1965)    
    最長的一夜 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    邊城三俠 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    嫦娥奔月 (1966)    
    大俠復仇記 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    血痕鏡 (1967) ... 陶阿九
    菁菁 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    催命符 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    神刀 (1968)    
    太極門 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    陰陽刀 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    盜璽 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    黑豹 (1969)    
    裸血 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    三招了 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    大丈夫能屈能伸 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    殺機 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    大賊王 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    春火 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    報仇 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    鬼怒川 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    重逢 (1971)    
    我為你痴迷 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    降龍伏虎 (1971) ... 捕頭甲
    鬼太監 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 客店掌櫃
    情人的秘密 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    血符門 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    來如風 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    追擊 (1971)    
    聾啞劍 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    色字頭上一把刀 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    玉女嬉春 (1972) ... 衛子雲
    小毒龍 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    群英會 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    精武門 (1972) ... 日本領事
    壁虎 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    五雷轟頂 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    血証 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    仇愛 (1973)    
    土匪 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    戀情三千里 (1973)    
    財星高照 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    朋友 (1974)    
    早熟 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    香港73 (1974)    
    天網 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    電單車 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    忠烈圖 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    七面人 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    降頭 (1975)    
    危險的十七歲 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    神打 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    金粉神仙手 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    阿牛發達記 (1976)    
    秋霞 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    索命 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    死囚 (1976)    
    池女 (1976)    
    哈哈笑 (1976)    
    發錢寒 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 債戶
    出術 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    破戒 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 賭客
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978) ... 花會東家
    螳螂 (1978) ... 大臣
    蕭十一郎 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    林亞珍老虎魚蝦蟹 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    請帖 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    錢搵錢 (1981) ... 電影公司的大老闆
    書劍恩仇錄 (1981)    
    蠱 (1981)