Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金軍
Chin Chun  ♂





 
Filmography (1954-1981)
 
  製片 (2 films)
    狼吻 (1975)    
    出術 (1977)    
  場記 (4 films)
    春光無限好 (1957)    
    妙手回春 (1958)    
    安琪兒 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
  演員 (276 films)
    仙國奇緣 (1954) ... 金軍
    新玉堂春 (1954) ... 歹徒
    長相思 (1954) ... 車廠司理
    西遊記 (1956) ... 樵夫
    歡樂年年 (1956)    
    貂蟬 (1958)    
    一見鍾情 (1958)    
    呂四娘 (1958)    
    百花公主 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    雙雄奪美 (1959)    
    紅樓電影 (1960) ... 法醫
    自由戀愛 (1960)    
    桃花淚 (1960) ... 醫生甲
    後門 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    不了情 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    最長的一夜 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    金玉奴 (1965)    
    邊城三俠 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    嫦娥奔月 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    大俠復仇記 (1967)    
    血痕鏡 (1967) ... 陶阿九
    盜劍 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    催命符 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    太極門 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    神刀 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    虎膽 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    盜璽 (1969)    
    黑豹 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    裸血 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    三招了 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    報仇 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    大賊王 (1970)    
    殺機 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    大丈夫能屈能伸 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    春火 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    金毛獅王 (1971)    
    重逢 (1971)    
    我為你痴迷 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    追擊 (1971)    
    聾啞劍 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    來如風 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    降龍伏虎 (1971) ... 捕頭甲
    鬼太監 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    情人的秘密 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 客店掌櫃
    血符門 (1971)    
    大軍閥 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    群英會 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    玉女嬉春 (1972) ... 衛子雲
    餓虎狂龍 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    輕煙 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    精武門 (1972) ... 日本領事
    色字頭上一把刀 (1972)    
    黑龍 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    仇愛 (1973)    
    土匪 (1973)    
    血証 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    戀情三千里 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    電單車 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    朋友 (1974)    
    早熟 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    香港73 (1974)    
    天網 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    大劫案 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    七面人 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    危險的十七歲 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    金粉神仙手 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    神打 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    降頭 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    死囚 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    索命 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    池女 (1976)    
    哈哈笑 (1976)    
    秋霞 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    玩火的人 (1977)    
    發錢寒 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    破戒 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 債戶
    出術 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 賭客
    白玉老虎 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    賣身契 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978) ... 花會東家
    螳螂 (1978) ... 大臣
    各師各法 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    林亞珍老虎魚蝦蟹 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    請帖 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    蠱 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    錢搵錢 (1981) ... 電影公司的大老闆