Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王憾塵
Wang Han-Chen  ♂
Aliases:  王撼塵





 
Filmography (1968-1992)
 
  演員 (208 films)
    獨腳龍 (1968)    
    虎山行 (1969)    
    包公遊地府 (1970)    
    濟公小神仙 (1970)    
    惡虎村 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    飛龍山 (1971) ... 土匪頭
    風月奇譚 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    秋決 (1972) ... 死囚
    天王拳 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    快活林 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    群英會 (1972)    
    逃亡 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    毒女 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    北地胭脂 (1973) ... 副司令
    太極拳 (1974)    
    香港73 (1974) ... 校長
    醜聞 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974) ... 張胜
    洋妓 (1974)    
    天網 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    傾國傾城 (1975)    
    心魔 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    阿茂正傳 (1976)    
    死囚 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    香港奇案 (1976) ... 1)
    飛龍斬 (1976) ... 飛天老鼠彭大虎
    五毒天羅 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    白玉老虎 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 賭客
    出冊 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 客棧掌櫃
    蕩婦冤魂 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 店小二
    多情劍客無情劍 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 丐幫掌棒龍頭
    谷爆 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    貂女 (1978)    
    秀花大盜 (1978) ... 捕快
    殘缺 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978) ... 客棧掌櫃
    笑傲江湖 (1978) ... 少林派掌門
    蕭十一郎 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    五毒 (1978) ... 仵作
    紅樓春上春 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    手扣 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    倫文敘智鬥柳先開 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979) ... 楊宗
    軍閥趣史 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    奇招 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    七煞 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    殘酷姦殺案 (1979)    
    大殺四方 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    碟仙 (1980) ... 餐廳老闆
    飛狐外傳 (1980) ... 客店掌櫃
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 曾總管
    雙辣 (1980)    
    流氓千王 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    第三隻手 (1981)    
    二等良民 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    叉手 (1981) ... 客店掌櫃
    千門八將 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    阿燦有難 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981) ... 賓客
    紅粉動江湖 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    武館 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    沖宵樓 (1982) ... 雲來客棧掌櫃
    小子有種 (1982)    
    蜈蚣咒 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982) ... 全真七子 馬鈺
    人皮燈籠 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    武松 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    魔界 (1982)    
    幫規 (1982)    
    新天龍八部 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    武林聖火令 (1983) ... 華山派掌門
    滿天神佛 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    一觸驚魂 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    日劫 (1983)    
    害時出世 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 少林寺掌門
    愛奴新傳 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    等待黎明 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    致命金剛拳 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    警賊兄弟 (1986)    
    午夜麗人 (1986)    
    精裝追女仔 (1987)    
    老表,你好野! (1991)    
    蠍子戰士 (1992)