Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔡慧華
Tsai Hei-Hwa  ♀





 
Filmography (1964-1977)
 
  演員 (19 films)
    蚵女 (1964)    
    啞女情深 (1965)    
    養鴨人家 (1965)    
    婉君表妹 (1965)    
    英雄烈女 (1966)    
    寂寞的十七歲 (1967)    
    情人的眼淚 (1969)    
    玉觀音 (1969)    
    小翠 (1970)    
    黑旋風 (1970)    
    青衫客 (1971)    
    母與女 (1971)    
    妙極了 (1971) ... 夏蓮
    飛龍奪寶 (1971)    
    還君明珠雙淚垂 (1971)    
    東西南北風 (1972)    
    女獨臂刀 (1972)    
    心有千千結 (1973) ... 耿培華之妻
    嗨親愛的 (1977)    
  策劃 (1 film)
    亡命煞星 (1973)