Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李笑叢
Lee Siu-Chung  ♂





 
Filmography (1966-1976)
 
  副導演 (1 film)
    濟公活佛 (1975)    
  場記 (1 film)
    親情 (1966)    
  演員 (29 films)
    西遊記 (1966)    
    春夢了無痕 (1968)    
    春蠶 (1969)    
    獵人 (1969)    
    玉女親情 (1970)    
    鬼門關 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    愛情的代價 (1970) ... 院長
    鐵羅漢 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    春火 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    來如風 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    火併 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    十四女英豪 (1972) ... 王欽隨從
    小毒龍 (1972)    
    群英會 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    吾土吾民 (1975)    
    英雄榜 (1975)    
    少林木人巷 (1976)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
  策劃 (1 film)
    百勝堂 (1974)