Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
康明
Kang Ming  ♂
Aliases:  庸明





 
Filmography (1957-1971)
 
  動作設計 (3 films)
    乾坤三決鬥 (1969)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    青衫客 (1971)    
  演員 (82 films)
    基隆七號房慘案 (1957)    
    台南霧夜大血案 (1957)    
    慈母淚 (1958)    
    萬華白骨事件 (1958)    
    明知失戀真艱苦 (1958)    
    假車伕 (1958)    
    南京西路 (1959)    
    財色迷人 (1959)    
    七劍十三俠 (1960)    
    孤女的願望 (1961)    
    甘國寶大破白水莊 (1961)    
    返去香港娶水某 (1961) ... 王偉傑
    武則天 (1961)    
    虎豹獅象 (1962)    
    台北之夜 (1962)    
    雙雄大鬥雙假面 (1962) ... 真平
    孫悟空遊台灣 (1962)    
    林秀姑殉情打狗山 (1962)    
    女王蜂 (1962)    
    礦山風雲兒 (1962)    
    楊萬寶 (1962)    
    黃金大王復仇記 (1963)    
    愛你在心口難開 (1963)    
    九女一男 (1963)    
    賭國仇城 (1963)    
    喋血夜總會 (1963)    
    龍虎旋風兒 (1964)    
    請君保重 (1964)    
    中日間諜戰 (1964)    
    女間諜 (1964)    
    三兄妹報父仇 (1964)    
    嫁妝一牛車 (1964)    
    盲女地下司令 (1964)    
    遊俠胡劍明(第三集) (1964)    
    霧社風雲 (1965)    
    八卦山浴血記 (1965)    
    夜光雙飛俠 (1965)    
    遊俠四金剛 (續集) (1965)    
    豔諜三盲女 (1965)    
    台灣英烈傳 (1965)    
    遊俠四金剛 (完結篇) (1965)    
    豔賊黑蜘蛛 (1965)    
    大劍客 (1966)    
    女金剛 (1966)    
    萬金乞丐子 (1966)    
    諜網姊妹花 (1966)    
    女飛俠 (1966)    
    諜報女飛龍 (1966)    
    七海小遊俠 (1966)    
    王爺馬錢 (1966)    
    大色藝妲 (1966)    
    黑鑽石 (1966)    
    神龍飛俠 (1967) ... 吳光山
    流浪好男兒 (1967)    
    歌女情淚 (1967)    
    日落西山 (1968)    
    狂俠 (1968) ... 凌叔
    雪中四姐妹 (1968)    
    三鳳震武林 (1968)    
    月光大俠 (1968)    
    無情刀 (1968) ... 陽子
    雨 (1968)    
    飛天怪俠 (1968)    
    真假阿西 (1968)    
    賣油郎(下集) (1969)    
    純情淚的小花 (1969)    
    女性的復仇 (1969)    
    王者神劍 (1969) ... 赤風妖道
    孽戀 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    賣油郎(上集) (1969)    
    淚的小花 (1969)    
    絕代鏢王 (1969)    
    阿草下山 (1969)    
    回來安平港 (1970)    
    青衫客 (1971)    
    獨霸天下 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    鐵腿降魔 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)