Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王洪彰
Wang Hung-Chang  ♂
Aliases:  王洪章,  王洪璋





 
Filmography (1967-1992)
 
  製片 (1 film)
    七劍屠龍 (1970)    
  副導演 (5 films)
    幪面女俠 (1969)    
    紅衣俠女 (1969)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    草上飛 (1970)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
  導演 (17 films)
    拼命娘子 (1971)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    寸草稚子心 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    雙面女煞星 (1973)    
    狼對狼 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    雲飛何處 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    擒兇 (1974)    
    夢醒情未了 (1975)    
    包公斬駙馬 (1976)    
    南俠展昭大破地獄門 (1976)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    風流彎彎刀 (1981)    
  演員 (14 films)
    鳳陽花鼓 (1967) ... 劉三和
    紅衣俠女 (1969)    
    謎俠 (1969)    
    響尾金鈴 (1969)    
    七劍屠龍 (1970) ... 朱洪山
    鬼見愁 (1970) ... 趙強
    草上飛 (1970)    
    金劍 (1970)    
    神傘奇俠 (1970)    
    劍影神燈 (1971)    
    狼對狼 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    大明英烈 (1975)    
    推手 (1992)    
  編劇 (1 film)
    七怒漢 (1973)