Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
祖勃林
Chu Bo-Lin  ♂
Aliases:  勃林,  柏林(2),  栢林,  祖渤林





 
Filmography (1968-1977)
 
  演員 (64 films)
    桃園三結義 (1968)    
    天下第一人 (1969)    
    虎山行 (1969)    
    家在台北 (1970)    
    攝魂鏡 (1970) ... 蕭柯佑
    包公遊地府 (1970) ... 鍾馗
    龍虎風雲 (1970) ... 趙青
    再見阿郎 (1970)    
    一鳳三龍擒七虎 (1970) ... 陳三瘤
    魏徵斬龍 (1970)    
    李娃 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    劍 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    愛情一二三 (1971)    
    江湖女兒 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    仇 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    大盜 (1972)    
    五色仙女 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    愛的天地 (1973) ... 什貨店伙計
    一家人 (1973)    
    猛虎闖關 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    怒娃 (1973)    
    人盡可夫女王蜂 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    以毒攻毒 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    虎辮子 (1974)    
    生龍活虎 (1974)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    鬼馬小淘氣 (1974)    
    中國車夫 (1974)    
    威猛金龍 (1974)    
    雙龍谷 (1974)    
    大佬 (1974)    
    亡命天涯 (1974)    
    尚方寶劍 (1975)    
    強與狠 (1975)    
    雲深不知處 (1975)    
    吾土吾民 (1975)    
    猛龍征東 (1975)    
    海韻 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 日本軍官
    江湖漢子 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)