Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李思臻
Kelvin Lee Si-Zhen  ♂
Aliases:  李浩章
 
Filmography (2002-2019)
 
  副導演 (1 film)
    七擒七縱七色狼 (2007)    
  演員 (1 film)
    非典人生 (2003)    
  編劇 (14 films)
    9個女仔1隻鬼 (2002)    
    黑道風雲 (2002)    
    枕邊凶靈 (2002)    
    魔宅之鐵鎚凶靈 (2003)    
    非典人生 (2003)    
    百分百感覺 2003 (2003)    
    墨斗先生 (2004)    
    男上女下 (2004)    
    龍鳳店 (2010)    
    唐伯虎點鞦香2 (2010)    
    紮職 (2012)    
    美人魚 (2016)    
    棟篤特工 (2018)    
    新喜劇之王 (2019)