Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧國華(1)
Dickson Tang Kwok-Wah  ♂
 
Filmography (1991-2006)
 
  監製 (5 films)
    橫財就手 (2002)    
    綁錯義嫂著錯草 (2003)    
    多重彩 (2003)    
    愛火花 (2003)    
    一屋兩火 (2003)    
  製片 (5 films)
    老友記茶餐廳 (2001)    
    我真係見到鬼 (2001)    
    七號差館 (2001)    
    夏日冬蔭功 (2002)    
    當男人變成女人 (2002)    
  髮型 (6 films)
    表哥我來也 (1991)    
    戴綠帽的女人 (1995)    
    野性的邂逅 (1995)    
    屍氣逼人 (1999)    
    女色狼 (1999)    
    左麟右李之我愛醫家人 (2006)    
  策劃 (1 film)
    誓不低頭 (2004)