Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白琳(1)
Pai Lin  ♀
Aliases:  柏林(1)





 
Filmography (1964-1988)
 
  演員 (36 films)
    八十八號情報員 (1964)    
    紫貝殼 (1967) ... 金嫂
    尋夢園 (1967)    
    最標準的丈夫 (1967)    
    黑帖 (1969)    
    負心的人 (1969)    
    再見台北 (1969)    
    小翠 (1970)    
    紅鬍子 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    愛情一二三 (1971)    
    妳我她 (1971)    
    好夢連床 (1972)    
    孫悟空大戰紅孩兒 (1972) ... 土地婆
    人盡可夫女王蜂 (1973)    
    死亡界線 (1973)    
    寒夜青燈 (1974)    
    鬼馬小淘氣 (1974)    
    海鷗飛處 (1974) ... 桂嫂
    古鏡幽魂 (1974)    
    邪魔 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    碧雲天 (1976)    
    鄉野奇談 (1977)    
    大武士與小票客 (1977)    
    殘燈幽魂三更天 (1977)    
    早安台北 (1979)    
    白狐 (1979)    
    又見春天 (1980)    
    原鄉人 (1980)    
    瘋狂大追求 (1980)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    皇天后土 (1981) ... 紅鳳
    人頭蛇 (1983)    
    野山 (1986)    
    雪在燒 (1988)