Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江顯成
Chiang Hsien-Cheng
 
Filmography (1980-1985)
 
  監製 (20 films)
    東追西趕跑跳碰 (1980)    
    學生哥 (1980)    
    佻皮俏冤家 (1981)    
    瘋狂女煞星 (1981)    
    錯體情 (1981)    
    上海社曾 (1981)    
    假如我是真的 (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
    女賊 (1982)    
    瘋狂年輕人 (1982)    
    痴情女子 (1982)    
    冷眼殺機 (1982)    
    失節 (1982)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
    神勇女煞星 (1982)    
    凶劫 (1982)    
    黑玫瑰 (1983)    
    誘惑 (1983)    
    相見歡 (1985)    
    賣妻 (1985)    
  出品人 (1 film)
    至尊神偷 (1984)