Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王若平
Wang Ruo-Ping  ♂
Aliases:  王策





 
Filmography (1964-1985)
 
  動作設計 (2 films)
    燕子李三 (1972)    
    賊公計 (1975)    
  副導演 (5 films)
    玉面貓 (1969)    
    仇 (1972)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978)    
    小刀會 (1982)    
    超齡處男 (1985)    
  演員 (65 films)
    玉堂春 (1964)    
    江湖奇俠 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    文素臣 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    金鼎游龍 (1966)    
    金手鎗 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    大師姐 (1967)    
    催命符 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    金骷髏 (1967)    
    胭脂虎 (1968)    
    血戰八大盜 (1968) ... 馬玉虎
    金石情 (1968)    
    天王劍 (1968) ... 駱智
    一代劍王 (1968)    
    虎山行 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    謎俠 (1969)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    烈火 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    神傘奇俠 (1970)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    雲州大儒俠 (1971)    
    仇 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    燕子李三 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    山東老娘 (1973)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    蛇魔女大鬧都市 (1974)    
    潮州虎女 (1974) ... 王猴子
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    賊公計 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    惡徒 (1975)    
    保鑣 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    刀魂 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    追龍 (1977)    
    五花箭神 (1978)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978) ... 小偷
    光頭十二嬌娃 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    軟骨真奶 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    少林英雄 (1980)    
    術士神傳 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
  編劇 (1 film)
    蛇鶴丹心震九州 (1978)