Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
戎祥
Morris Rong Xiang  ♂



 
Filmography (1997-2013)
 
  製片 (1 film)
    棄城 (2012)    
  演員 (20 films)
    一個字頭的誕生 (1997) ... 小黑
    驚天動地 (1999)    
    好心相愛 (2002)    
    生死速遞 (2004)    
    阿嫂 (2005)    
    大有前途 (2009)    
    瘋狂的賽車 (2009) ... 黑幫老大東海
    唐吉可德 (2010) ... 屠夫
    混混天團 (2010) ... 捷哥
    嘻遊記 (2010) ... 砍爺
    絕命島 (2010) ... 雷哥
    2012来了 (2011) ... 汪宏
    瘋狂的GPS (2011) ... 斬哥
    傾城之淚 (2011)    
    棄城 (2012) ... 黑幫老大
    寶馬狂想曲 (2012) ... 蘇瑞
    大魔術師 (2012) ... 軍閥
    大尾鱸鰻 (2013) ... 流氓
    幻像 (2013)    
    非常幸運 (2013) ... 李紈