Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳思慧
Chan Sze-Wai  ♀
Aliases:  陳詩慧


 
Filmography (2001-2016)
 
  演員 (17 films)
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001) ... 春麗
    特工神諜 (2001)    
    陰陽路十六之回到武俠時代 (2002) ... 小倩
    甘田一豪宅謀殺案 (2003)    
    六樓后座 (2003)    
    孝 (2003)    
    向左搞向右搞 (2003)    
    風繼續吹 (2003) ... Cole
    蝴蝶 (2004) ... 蝶妹
    救命 (2004) ... 新娘
    公主復仇記 (2004) ... 超市收銀員
    左輪右妳 (2005) ... 恩
    金雞后傳 (2005)    
    傷城 (2006) ... 啤酒女郎
    僵屍獎門人 (2007)    
    綁架 (2007) ... 阿堯
    導火新聞線 (2016) ... 記者