Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐莘園
Chui San-Yuen  ♂

 
Filmography (1931-1950)
 
  演員 (56 films)
    心痛 (1931)    
    自由魂 (1931)    
    自由之花 (1932)    
    女兒經 (1934) ... 高華之夫
    青春線 (1934)    
    空谷蘭 (1934)    
    姊妹花 (1934)    
    美人心 (1934)    
    熱血忠魂 (1935)    
    夜來香 (1935)    
    人倫 (1935)    
    劫後桃花 (1935)    
    翡翠馬 (1935)    
    女權 (1936)    
    桃李爭艷 (1936)    
    新舊上海灘 (1936)    
    海棠紅 (1936)    
    永遠的微笑 (1936)    
    蘭閨飛屍 (1937)    
    四千金 (1937)    
    夜奔 (1937)    
    生龍活虎 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    雲裳仙子 (1937)    
    珍珠衫 (1938)    
    白蛇傳 (1939)    
    費貞娥刺虎 (1939)    
    李香君 (1940)    
    黃天霸 (1940)    
    秦良玉 (1940)    
    岳飛盡忠報國 (1940)    
    亂世佳人 (1940)    
    碧玉簪 (1940)    
    小房子 (1941)    
    野薔薇 (1941)    
    春風回夢記 (1941)    
    同命鴛鴦 (1941)    
    博愛 (1942)    
    春 (1942)    
    玉連環 (1942)    
    恨不相逢未嫁時 (1942)    
    四姊妹 (1942)    
    秋 (1942)    
    卓文君 (1942)    
    為誰辛苦為誰忙 (1943)    
    紅顏鐵血 (1943)    
    天網恢恢 (1947) ... 陳查禮
    古園艶屍 (1947)    
    花外流鶯 (1948) ... 沈父
    一代梟雄 (1948) ... 陳查禮
    國魂 (1948) ... 陸秀夫
    九死一生 (1948)    
    神秘女俠 (1949) ... 趙福
    春城花落 (1949)    
    森林大血案 (1949)    
    吸血鬼 (1950)