Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊洋(1)
Yang Yang (1)  ♂





 
Filmography (1967-1976)
 
  導演 (1 film)
    唐山虎威殲殺手 (1974)    
  演員 (24 films)
    最標準的丈夫 (1967)    
    龍 (1967)    
    護駕 (1968)    
    多少柔情多少淚 (1968)    
    謝謝總經理 (1969)    
    梘硌 (1969)    
    李三娘 (1969) ... 常二爺
    孫龐鬥法 (1969)    
    挑戰 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    X+Y就是愛 (1971)    
    狐鬼嬉春 (1971)    
    活著為了你 (1972)    
    唐山五兄弟 (1972)    
    上海灘 (1972)    
    七怒漢 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    母親三十歲 (1973)    
    五色仙女 (1973)    
    蛇女奇聞 (1974)    
    血性男兒 (1974)    
    女兵日記 (1975)    
    天后 (1975)    
    金霸王 (1976)