Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張英頎
Chang Ying-Chi  ♂
Aliases:  張英欣





 
Filmography (1973-1983)
 
  演員 (37 films)
    13個半房客 (1973)    
    大地龍種 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    近水樓台 (1974)    
    夢醒情未了 (1975) ... 范士奎
    桃花三娘子 (1975)    
    春滿女學府 (1975)    
    碧雲天 (1976)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    怒馬飛砂 (1977)    
    嗨親愛的 (1977)    
    望春風 (1977)    
    微笑 (1977)    
    愛有明天 (1977)    
    奔向彩虹 (1977)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    大喇嘛 (1978)    
    煙波江上 (1978)    
    香火 (1979)    
    彩霞滿天 (1979)    
    乞丐與藝妲 (1979)    
    真假姻緣 (1979)    
    秋蓮 (1979)    
    悲之秋 (1979)    
    尋夢的孩子 (1979)    
    伏擊 (1979)    
    林投姐 (1979)    
    玉劍飄香 (1981)    
    單挑 (1981)    
    賭王千上千 (1981)    
    皇天后土 (1981) ... 聶梓
    新目蓮救母 (1982)    
    孝子釘 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    鑰匙遊戲 (1982)    
    女忍者 (1983)