Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳國鈞(1)
Chen Kuo-Chun  ♂





 
Filmography (1958-1988)
 
  導演 (1 film)
    再見阿伯 (1965)    
  演員 (51 films)
    枉死城 (1958)    
    一寸法師 (1963)    
    啞女情深 (1965)    
    養鴨人家 (1965)    
    婉君表妹 (1965)    
    雷堡風雲 (1965)    
    英雄烈女 (1966)    
    橋 (1966)    
    路 (1967)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    寂寞的十七歲 (1967)    
    情關 (1968)    
    八美圖 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    玉觀音 (1969)    
    新娘與我 (1969)    
    旋風劍客 (1969)    
    全家福 (1969)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    野店 (1969)    
    濟公小神仙 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    萬博追蹤 (1970)    
    家在台北 (1970)    
    小翠 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    青衫客 (1971)    
    真假千金 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    愛情一二三 (1971)    
    李娃 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    還君明珠雙淚垂 (1971)    
    雲州大儒俠 (1971) ... 劉三
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    中國鈇人 (1973)    
    秋燈夜雨 (1974)    
    汪洋中的一條船 (1979) ... 鄭豐喜的祖父
    土地公 (1979)    
    原鄉人 (1980)    
    東追西趕跑跳碰 (1980)    
    美麗與哀愁 (1980)    
    愛的羽毛在飄 (1982) ... 錢芬芳的父親
    俏如彩蠂飛飛飛 (1982)    
    九彎十八轉 (1982)    
    白痴的歲月 (1982)    
    人頭蛇 (1983)    
    鄉土的呼喚 (1983)    
    唐山過台灣 (1986)    
    宵待草 (1987) ... 村長
    紅葉小巨人 (1988)