Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫陽
Sun Yang (1)  ♂
Aliases:  孫揚,  孫正中
 
Filmography (1967-2015)
 
  監製 (1 film)
    血性男兒 (1974)    
  副導演 (1 film)
    紫金鏢 (1969)    
  導演 (13 films)
    江湖半把刀 (1971)    
    挑戰 (1971)    
    義氣傳義氣 (1972)    
    五色仙女 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    血性男兒 (1974)    
    桃花三娘子 (1975)    
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    天下無敵 (1978)    
    大喇嘛 (1978)    
    軟骨真奶 (1979)    
    玉劍飄香 (1981)    
    飄零的雨中花 (1982)    
  編劇 (12 films)
    貓眼女間諜 (1967)    
    青龍鎮 (1968)    
    追命殺手 (1971)    
    挑戰 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    愛情一二三 (1971)    
    母與女 (1971)    
    義氣傳義氣 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    血性男兒 (1974)    
    桃花三娘子 (1975)    
    愛之初體驗 (2015)