Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇沅峰
Philip So Yuen-Fung  ♂
Aliases:  蘇峰,  蘇玉峰,  蘇沅峯





 
Filmography (1978-2000)
 
  動作設計 (14 films)
    一劍刺向太陽 (1979)    
    桃花傳奇 (1980)    
    貓頭鷹 (1981)    
    神鵰英雄 (1982)    
    兩隻老虎 (1984)    
    天靈靈.地靈靈 (1986)    
    幽幻道士3 (1988)    
    阿嬰 (1990)    
    過河小卒 (1990)    
    新七龍珠 (1991)    
    沒大沒小 (1992)    
    女賭神 (1992)    
    學校霸王 (1995)    
    條子阿不拉 (1999)    
  導演 (4 films)
    劍霸天下 (1992)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    終極火線 (1997)    
    一步一滴血 (2000)    
  助理指導 (1 film)
    衛斯理傳奇 (1987)    
  演員 (21 films)
    鬼馬大俠 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    神龍 (1978)    
    女少林寺 (1979)    
    一劍刺向太陽 (1979)    
    茅山道人 (1979)    
    小子命大 (1979)    
    賊贓 (1980)    
    臨時抱佛腳 (1981)    
    狼女白魔 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    笑面殺手傻小子 (1982)    
    風東飛九萬星 (1983)    
    今之俠者 (1983)    
    洪門鬥惡者 (1985)    
    忍武者 (1986)    
    天靈靈.地靈靈 (1986)    
    報告班長2 (1989)    
    過河小卒 (1990)    
    新七龍珠 (1991) ... 牛魔王
    劍霸天下 (1992)    
  策劃 (1 film)
    一步一滴血 (2000)