Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張萍(1)
Chang Ping  ♀





 
Filmography (1965-1990)
 
  演員 (40 films)
    啞女情深 (1965)    
    八美圖 (1969)    
    不要拋棄我! (1970)    
    高山青 (1970)    
    我非浪子 (1971)    
    大殺三方 (1973) ... 鐵嘴雞
    野虎 (1973)    
    唐山虎 (1973)    
    怒火 (1973)    
    大車伕 (1974)    
    罪惡滔天 (1974) ... 張少奶
    秋燈夜雨 (1974)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    婚姻大事 (1974)    
    打破地獄門 (1975)    
    搏命 (1977)    
    幽靈神功 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    家有十二個媳婦 (1978)    
    成功嶺上 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    套房出租 (1980)    
    撫遠街大慘案 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    賣身女 (1980)    
    胭脂虎 (1981)    
    蓋世奇花 (1981)    
    飛越補習班 (1981)    
    狀元媒 (1982)    
    私生子 (1982)    
    畢業班 (1982)    
    光陰的故事 (1982)    
    瘋狂年輕人 (1982)    
    三個問題女學生 (1982)    
    孝子釘 (1982)    
    奇門奇術 (1982)    
    生命快車 (1984)    
    老虎來了 (1986)    
    00.99大發財 (1989)    
    靚女出征 (1990)