Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
廖凡 (1)
Liao Fan (1)  ♂
 
Filmography (1940-1953)
 
  道具 (1 film)
    火鳳凰 (1951)    
  演員 (22 films)
    絕代佳人 (1940)    
    得心應手 (1948)    
    一代梟雄 (1948)    
    國魂 (1948) ... 元將
    獸國神魔 (1948)    
    風流女賊 (1948) ... 陸經理
    夢遊天國 (1948)    
    再生緣 (1948)    
    錦繡天堂 (1949) ... 盜首
    王氏四俠 (1950)    
    一代妖姬 (1950)    
    海外尋夫 (1950)    
    瑤池鴛鴦 (1951) ... 梁父
    血海仇 (1951)    
    火燒連環船 (1951)    
    火鳳凰 (1951)    
    詩禮傳家 (1952)    
    江湖兒女 (1952) ... 阿牛
    神鬼人 (1952)    
    神鬼人 (1952)    
    彩虹曲 (1953)    
    青春頌 (1953) ... 李先生
  服裝 (2 films)
    火鳳凰 (1951)    
    神鬼人 (1952)