Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周明(1)
Chow Ming (1)  ♂





 
Filmography (1964-1993)
 
  監製 (1 film)
    聖象雄風 (1976)    
  製片 (2 films)
    鐵拳爭霸 (1973)    
    從地獄夾的女人 (1974)    
  副導演 (2 films)
    桃園三結義 (1968)    
    頭號鐵人 (1973)    
  導演 (6 films)
    中原第一劍 (1971)    
    毒火神掌 (1971)    
    以毒攻毒 (1974)    
    江湖半醉俠 (1979)    
    龍兄虎妹 (1983)    
    性宮淫花處處開 (1988)    
  演員 (27 films)
    孤女凌波 (1964) ... 大老闆
    八十八號情報員 (1964)    
    新婚大血案 (1965)    
    女人島間諜戰 (1966)    
    飛燕女俠 (1968)    
    龍門三劍俠 (1968)    
    桃園三結義 (1968)    
    儂本多情 (1968)    
    武林六傑 (1969)    
    聽音劍 (1969)    
    刀王劍王 (1970)    
    金頭鷹 (1970)    
    雲山夢回 (1971)    
    毒火掌 (1971)    
    頭號鐵人 (1973)    
    從地獄夾的女人 (1974)    
    桃花三娘子 (1975)    
    金色太陽 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    包公斬駙馬 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    飛豹行動 (1981)    
    被判死刑 (1981)    
    少林與太極 (1983)    
    野蠻谷處女 (1987)    
    唐朝姦妃 (1993)    
  編劇 (3 films)
    女豪傑 (1973)    
    以毒攻毒 (1974)    
    性宮淫花處處開 (1988)