Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田琛
Tien Shun  ♂





 
Filmography (1951-1977)
 
  導演 (9 films)
    寶島大動脈 (1953)    
    夜盡天明 (1957)    
    海邊風 (1957)    
    她們夢醒時 (1958)    
    無情恨薄命 (1958)    
    血濺孤堡 (1958)    
    永結同心 (1959)    
    蕩婦與聖女 (1959)    
    秋怨 (1960)    
  演員 (33 films)
    永不分離 (1951)    
    烽火麗人 (1953)    
    遊俠義犬 (1963)    
    黑森林 (1964)    
    情人石 (1964) ... 葉財
    蘭嶼之歌 (1965) ... 船長
    山歌姻緣 (1965) ... 胡國丈
    風流丈夫 (1965) ... 大副
    何日君再來 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    虎俠殲仇 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    鐵觀音 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    盤絲洞 (1967) ... 沙悟淨
    艷陽天 (1967) ... 裘雲峯
    七俠五義 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    寒煙翠 (1968) ... 綠綠父
    春滿乾坤 (1968) ... 總管
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    奪魂鈴 (1968) ... 二師兄應天
    馬蘭飛人 (1973)    
    英烈千秋 (1974)    
    邪魔 (1975)    
    法網追蹤 (1977)    
  編劇 (1 film)
    寶島大動脈 (1953)