Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田琛
Tien Shun  ♂





 
Filmography (1951-1977)
 
  導演 (9 films)
    寶島大動脈 (1953)    
    海邊風 (1957)    
    夜盡天明 (1957)    
    她們夢醒時 (1958)    
    無情恨薄命 (1958)    
    血濺孤堡 (1958)    
    蕩婦與聖女 (1959)    
    永結同心 (1959)    
    秋怨 (1960)    
  演員 (33 films)
    永不分離 (1951)    
    烽火麗人 (1953)    
    遊俠義犬 (1963)    
    情人石 (1964) ... 葉財
    黑森林 (1964)    
    蘭嶼之歌 (1965) ... 船長
    山歌姻緣 (1965) ... 胡國丈
    風流丈夫 (1965) ... 大副
    虎俠殲仇 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    艷陽天 (1967) ... 裘雲峯
    七俠五義 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    烽火萬里情 (1967) ... 花匠
    鐵觀音 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    盤絲洞 (1967) ... 沙悟淨
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    奪魂鈴 (1968) ... 二師兄應天
    寒煙翠 (1968) ... 綠綠父
    春滿乾坤 (1968) ... 總管
    馬蘭飛人 (1973)    
    英烈千秋 (1974)    
    邪魔 (1975)    
    法網追蹤 (1977)    
  編劇 (1 film)
    寶島大動脈 (1953)