Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳文和(1)
Chan Man-Wo (2)  ♂


 
Filmography (1973-1998)
 
  監製 (4 films)
    福星威龍 (1991)    
    辣手梟雄 (1992)    
    四海遊俠 (1992)    
    玉女性重傷 (1993)    
  製片 (13 films)
    旋風十八騎 (1977)    
    太極氣功 (1978)    
    新雨夜花 (1978)    
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    車馬砲 (1978)    
    南北腿王 (1980)    
    鈑公雞 (1980)    
    大地親情 (1980)    
    陽陽俊 (1981)    
    女郎!女狼 (1986)    
    龍發堂 (1988)    
    周成過台灣 (1998)    
  演員 (8 films)
    復仇者 (1973)    
    星語 (1976)    
    少林叛徒 (1977)    
    新雨夜花 (1978)    
    車馬砲 (1978)    
    大地親情 (1980)    
    舞女情挑 (1987)    
    火燒島 (1990)    
  策劃 (1 film)
    火燒島 (1990)    
  執行監製 (1 film)
    慾海花 (1993)