Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江晉德
Chiang Chin-Te
 
Filmography (1973-1981)
 
  監製 (16 films)
    東邊日出西邊雨 (1974)    
    追球追求 (1976)    
    楓葉情 (1976)    
    我是一沙鷗 (1976)    
    愛有明天 (1977)    
    煙水寒 (1977)    
    微笑 (1977)    
    男孩女孩的戰爭 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    翠湖寒 (1978)    
    忘憂草 (1979)    
    悲之秋 (1979)    
    寧靜海 (1979)    
    結婚三級跳 (1979)    
    雁兒歸 (1980)    
    情探 (1981)    
  策劃 (2 films)
    好女十八變 (1973)    
    煙雨斜陽 (1973)    
  執行監製 (1 film)
    戀愛反斗星 (1980)