Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇祥(1)
Su Hsiang  ♂





 
Filmography (1958-1982)
 
  演員 (98 films)
    妙手回春 (1958)    
    殺人的情書 (1959)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    倩女幽魂 (1960)    
    黑夜鎗聲 (1960) ... -
    狂戀 (1960)    
    盲目的愛情 (1961)    
    手鎗 (1961)    
    神仙老虎狗 (1961)    
    夜半歌聲 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    武則天 (1963)    
    趙五娘 (1963) ... 牛丞相
    夜半歌聲續集 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    都市狂想曲 (1964) ... 孫經理
    秦香蓮 (1964) ... 秦達
    王昭君 (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    糊塗女偵探 (1965)    
    金玉奴 (1965)    
    嫦娥奔月 (1966)    
    銷錦囊 (1966) ... 劉金虎
    七重天 (1966)    
    英雄膽 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    鐵馬銀玲 (1967)    
    黃金島 (1967) ... 局長
    聊齋誌異續集 (1967) ... 2) 方需堂
    雁翎刀 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968) ... 張父
    大丐俠 (1968) ... 杜老莊主
    千手佛 (1968) ... 賽統
    波斯貓 (1968) ... 探長
    蒙妮妲日記 (1968) ... 校長
    七大盜 (1968)    
    藍色的夢 (1969) ... -
    四武士 (1969)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    鐵骨傳 (1969)    
    盜璽 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969) ... 2) 龐大戶
    楓林渡 (1969) ... 川中三老
    蓮花寨 (1969)    
    黑豹 (1969) ... 捲毛虎
    神經刀 (1969)    
    家有賢妻 (1970) ... 陳社長
    恭喜發財 (1970) ... 張阿福
    屠龍 (1970)    
    小蘋果 (1970)    
    千面賊美人 (1970) ... 探長
    殺戒 (1970)    
    火鳥第一號 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    狠心的人 (1970)    
    迷你老爺車 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    血愛 (1972)    
    伏虎榜 (1972) ... 杜逵
    發達之人 (1972)    
    騙術大觀 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    北地胭脂 (1973) ... 城隍
    小老虎 (1973)    
    至尊寶 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    勾魂艷鬼 (1974)    
    酒吧女郎 (1975)    
    二世祖 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    橫衝直撞小福星 (1975)    
    詠春截拳 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    詠春大兄 (1976)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    劍氣神龍 (1978)    
    臉譜 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    翡翠狐狸 (1979) ... 江湖客
    海女 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    樓上樓下 (1979)    
    旅 (1979)    
    孽種 (1980)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    變色的女人 (1981)    
    斬手指 (1981)    
    觀世音與海龍王 (1982)    
    紅粉兵團 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)