Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈重(1)
Shen Chong  ♂





 
Filmography (1950-1978)
 
  副導演 (28 films)
    無頭案 (1957)    
    小情人 (1958)    
    提防小手 (1958)    
    天長地久 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    三星伴明 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    雲裳艷后 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    殺機重重 (1960)    
    春潮 (1960)    
    母與女 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    長腿姐姐 (1960)    
    辮子姑娘 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    紅頻青燈未了情 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    香港之夜 (1961)    
    好事成雙 (1962)    
    桃李爭春 (1962)    
    野花戀 (1962)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    新紅樓夢 (1978)    
  場記 (1 film)
    人鬼戀 (1954)    
  演員 (39 films)
    唐伯虎點秋香 (1950)    
    閨房樂 (1953)    
    小樓春曉 (1954) ... 職員甲
    鄭成功 (1954) ... 鄭僕
    牛郎織女 (1955)    
    孟姜女哭倒萬里長城 (1955) ... 關官
    花魁女賣油郎 (1956)    
    曼波女郎 (1957)    
    濟公活佛 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    紅孩兒大戰孫悟空 (1957)    
    三元奪妻 (1958)    
    提防小手 (1958)    
    野花香 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    天長地久 (1959) ... 音樂領班
    童軍教練 (1959)    
    歌場妖姬 (1959) ... 溫三生
    龍翔鳳舞 (1959) ... 任經理
    雲裳艷后 (1959)    
    三星伴明 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    溫柔卿 (1960)    
    辮子姑娘 (1960) ... 勞聖五
    母與女 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    喜相逢 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    同床異夢 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    長腿姐姐 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    愛的教育 (1961)    
    紅頻青燈未了情 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    桃李爭春 (1962)    
    野花戀 (1962)